Ophalen, Verzenden & Betalen

Ophalen

 
Je bestelling ophalen gebeurd vanaf heden door middel van het maken van een online afspraak de link naar onze afspraken agenda krijg je op het moment dat je bestelling klaar is om af te halen mocht daar geen enkel passend moment zijn of je hebt de items sneller nodig kan er nog steeds op vraag afgehaald worden in onze afhaallocker in Genk
De lockers staan momenteel nog op zuiderring 18/11 genk, opgelet want her nieuwe adres is ook al te vinden online dit gezien wij in zeer korte tijd zullen verhuizen. 
Je krijgt steeds een e-mail wanneer je bestelling klaar is om te worden opgehaald! 
Wat als ik mijn bestelling niet kom ophalen? 
Het gebeurd gelukkig zelden maar zo nu en dan gebeurd het al eens dat bestellingen niet worden opgehaald door de eigenaar, dat vinden wij natuurlijk ontzettend jammer. Wij proberen u dan ook via mail meerdermaals te contacteren. Helaas komt er natuurlijk een punt waarop wij als webshop uiteindelijk alles hebben gedaan.. Jou bestelling blijft daarom maximaal 3 maanden op onze afhaaltafel staan. Mocht je jou bestelling niet komen oppikken krijg je als aller laatste van ons een mail met een betaalverzoek om je pakje als nog te laten verzenden. Gebeurt dit niet? Dan word jou pakketje na 3 maanden helaas geseponeerd, hoe graag we ook willen we kunnen natuurlijk ook niet blijven bewaren. Als je voor ophalen kiest ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten?
België
  • Ophalen op afspraak in Genk is altijd gratis.
  • Verzending Via B-post naar een thuisadres ( niet verzekerd)€6,50
  • Verzending Via B-post naar een thuisadres (verzekerd bij verlies of schade) €8,50 wij raden deze optie aan bij grote bestellingen of breekbare item's. 
  • Verzending Via B-post naar een afhaalpunt ( niet verzekerd)  €5,50
  • Vanaf €75 is de  niet verzekerde verzending gratis!
  • Toch verzekerd opsturen vanaf €75? Dat kan selecteer dan de verzekerde verzending van €8,35!

ENKEL OP AANVRAAG VIA MAIL BEPERKTE PLEKJES PER WEEK: 

  • EXPRESS/SPOED verzending! (Verzending binnen 1-2 werkdagen, voor dringende bestellingen wij kunnen een spoedlevering voorzien binnen de openingsuren van maandag tem vrijdag. Het weekend is niet inbegrepen wegens sluitingsdagen. Bestelt u een express levering / spoedlevering binnen het weekend bijvoorbeeld op zaterdag, dan begint de telling van de levertijd op maandag en zal uw bestelling verzonden worden op maandag of dinsdag.)  1 Artikel €10 excl verzendkost meerdere items  €15 excl verzend kost. 
  • EXPRESS/SPOED afhaling (klaar binnen binnen 1-2 werkdagen, voor dringende bestellingen zelfde voorwaarden als de express levering weekend niet inbegrepen! ) €10 Deze optie is te vinden onder de categorie verzenden ipv, ophalen. 

Luxemburg

 • Verzending via B-post € 11,00
 
Nederland
 • Verzending via B-post (niet verzekerd) €11,00
 • Verzending via B-post ( verzekerd bij verlies) €13,00
 • Vanaf €100 is de niet verzekerde verzending gratis! 
 • Toch verzekerd opsturen vanaf €100? Dat kan selecteer dan de verzekerde verzending van €13,00

Spanje

 • Verzending via B-post € 20,00

Duitsland

 • Verzending via B-post € 13,00

Frankrijk

 • Verzending via B-post € 13,50

 

 

Wanneer zal mijn bestelling verzonden worden?
We streven er naar een snelle service & levering te bieden echter is dit met handwerk altijd moeilijk te voorspellen en erg afhankelijk van de drukte op dat moment, Ik ben een ONE WOMAN shop dit betekend dat alles door mezelf afgewerkt zal worden en dus weliswaar maar met 2 handen. de meeste bestellingen vertrekken tussen de 14 a 20 werkdagen ( exclusief weekend & feestdagen) 
Indien door drukte onze levertermijn wijzigt staat de accurate levertijd steeds voor aan op de pagina van de webshop!
 

 

Wat als ik mijn bestelling sneller nodig heb?
Handwerk vraagt enorm veel tijd, wij maken immers bijna al onze items met de hand. Daarom zit er helaas een levertijd op je bestelling. Meestal zit dit rond een 14 werkdagen je vind de accurate levertijd steeds op de voorpagina van onze webshop en in je bestelpagina, deze levertijd heeft helaas niets te maken met of je jou bestelling nu ophaalt of laat verzenden. Waar het wel aan ligt is hoeveel mensen er voor jou een bestelling plaatste. We moeten natuurlijk voor iedereen het zelfde betekenen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je jouw bestelling om een gelegenheid eerder nodig hebt dat begrijpen we ten harte. Daarom hebben we een mogelijkheid tot het aanvragen van een spoedlevering. Let wel op hier is een kleine meer prijs aan verbonden . Deze regel hebben we helaas moeten invoeren omdat er echter in het verleden vaak misbruik gemaakt werd van mijn goedheid waardoor er spoedleveringen aangevraagd werden door mensen die gewoon weg niet wilde wachten zo als alle andere. Daar door is de prijs voor een spoedlevering momenteel inclusief verzenden voor 1 item €10 excl verzenden voor meerdere items €15 excl verzenden. Als je een bestelling hebt geplaatst zijn er al verzendkosten gemaakt, deze worden afgetrokken van deze bedragen je hoeft enkel het resterende nog bij te passen. 
Wie levert mijn bestelling?
Al onze pakketjes worden in België geleverd door B-post. 
Al onze pakketjes worden in Nederland geleverd door B-post.
Al onze pakketjes worden in Spanje, Duitsland, Luxemburg & Frankrijk worden geleverd door B-post.
Als klant kan je altijd via de bijgeleverde track and trace code je pakketje volgen wat betreft de levering.
 
Tijdelijke verhoging tijdens de feestdagen van de tarieven +  €1 voor de piekperiode tussen de feestdagen ivm de verhoging van de tarieven van BPOST!
Wanneer ontvang ik dan mijn pakketje? 
Wanneer je pakket geleverd wordt is sterk afhankelijk van de leveringsdienst.Volg daarom altijd je bijgeleverde track and traceerde op voor meer informatie over je bestelling.
Ik heb geen trackingcode ontvangen? 
Soms komt het helaas voor dat onze e-mails niet of niet correct toekomen. 
Helaas kan dit veroorzaakt worden door vele factoren. Het mailadres is niet juist of in correct op gegeven/ onze mailtjes staan bij de spam of ongewenste . Check daarom altijd eerst even je ongewenste/spambox. 
Mocht je dan als nog geen e-mail hebben ontvangen zijn er 2 opties:
 • Verzending via B-post? -> Dan kunnen wij u ten zeerste aanraden de B-post app te downloaden. Deze is gekoppeld aan uw mailadres en zal daar dan ook elke geplaatste bestelling opvolgen die verzonden wordt met B-post. Kei handig toch?  Deze is te downloaden in de google play store (Android) of in de app store (apple).  

Mijn pakje is niet toegekomen, maar staat wel afgeleverd? 

Mocht het ooit voorkomen dat uw pakje niet geleverd is maar wel afgeleverd staat gelieve dit binnen de 48 uur te melden wij kunnen enkel een onderzoek starten binnen die periode. 

Mijn pakje heeft schade opgelopen door de verzenddienst of is niet geleverd? 

SCHADE OF VERLIES DIENT U GELIJK TE MELDEN ZO DAT WE EEN ONDERZOEK KUNNRN OPSTARTEN DIT KAN TOT MAX 48 UUR NA ONTVANGST.

Desondanks we gewoon goed proberen verpakken gaat de verzenddienst niet altijd even zorgvuldig om met onze pakketjes wij raden daarom ten alle tijden en zeker in het geval van breekbare items de verzekerde verzending er bij te nemen. Indien er schade is aan uw pakket graag binnen de 48 uur melden via onze klantendienst samen met foto’s van:

- Een foto van de hele buitenkant van het pakket.
- Een foto van het geopende pakket.
- Een foto van alle type binnenverpakkingen.
- Een foto van het gehele beschadigde artikel.
- Een detailfoto van de concrete schade.
- Een foto van het verzendlabel op de verpakking

 

Ik koos een B-post afhaalpunt waar kan ik mijn afhaalpunt selecteren?

Je afhaalpunt selecteren kan op 2 manieren: 

1. Net onder de bestelbevestiging na dat je net besteld hebt op de pagina ' bedankt voor je bestelling..'

2. Mocht je het daar niet selecteren krijg je nog een aparte mail in je mailbox met de vraag dit als nog te selecteren. 

3. Mocht je de bovenstaande stappen als nog missen? dan kiest het programma zelf een afhaalpunt uit in de buurt. ( dit kan misschien niet je geliefde afhaalpunt zijn)

Wij zenden altijd mails uit wanneer je pakje vertrekt of aankomt hou dan ook goed je mailbox als ook spam in de gaten! Toch adviseren wij sterk als nog de B-post app af te helen hier krijg je een zichtbare melding van op je telefoon! 

 

Oeps, ik ben mijn pakje vergeten op te halen bij het B-post afhaalpunt waar door de zendig retour is gekomen naar lovelykoordjes..  

Het kan natuurlijk voorkomen dat je dingen ontgaan, normaal heb je 14 werkdagen om je pakketje op te halen bij het afhaalpunt. Komt je pakketje er na retour? Geen paniek wij kunnen jou pakje altijd opnieuw aanbieden aan B-post hou er dan wel rekening mee dat de nieuwe verzendkosten + €2 retour kost steeds voor de klant zijn. 

Betalen 
Bij ons kan u veilig betalen via Bancontact, Mastercard, VISA, IDEAL (Nederland), apple pay of Via overschrijving. 

© Copyright  van de teksten en opbouw er van gaat uit naar Lovelykoordjes het is daarom niet toegestaan onze teksten te kopiëren voor andere doel einden zo als eigen webshops het is ook niet toegestaan onze teksten en opbouw te kopiëren en dan aan te passen naar je eigen woorden. Bij uitkomst hier van zullen wij steeds gerechtelijke stappen ondernemen. Er werd namelijk geld betaald om deze dingen te kunnen voorzien.